arrow_drop_up arrow_drop_down

Ted

200% stijging van sales na het toepassen van zijn listing optimalisatie. Hij heeft al honderden ondernemers geholpen bij het optimaliseren van Bol.com listingen.


Ontzorg jouw listingen en laat Ted jou helpen om meer sales te genereren!

In mijn eerste 8 maanden op Bol.com was de hoogste omzet €857,- en de moed zakte in m'n schoenen. Ik kon zeker nog niet bedenken dat dit mijn volle inkomen zou worden.


Toen vielen 2 dingen samen: Ik leerde Boloo kennen en ik ben me gaan richten op het creëren van de perfecte listing. Dat is namelijk het enige dat mensen van mij konden zien op Bol. Ik dook in de psychologie achter de tekst, achter de afbeeldingen, de titel, de kleuren...

Tsja, wat eigenlijk niet?


Inmiddels kan ik zeggen dat ik daar veel kennis en ervaring in heb. Uren achter elkaar onderzoeken gelezen, boeken gekocht, cursussen gevolgd en overal waar informatie over te vinden was, heb ik verzameld en toegepast. Inmiddels heb ik mijn vorige baan gedag kunnen zeggen, ben ik een facebook-community gestart over de perfecte listings en heb heel veel mensen kunnen helpen hun sales te boosten! Ben jij de volgende?

Ted Miltenburg
€ 95,-

Bol listing maken

titel en tekst, incl keyword research, tips & tricks
We gebruiken cookies