Zoveel geleerd van deze Product Research Training. Nogmaals benadrukt hoe belangrijk research is. Ik heb eerder producten ingekocht die naar mijn gevoel wel goed zaten, maar niet goed onderzocht en die zijn ook niet geslaagd. Maar zelfs met de wetenschap dat research belangrijk is, wist ik niet goed waar ik nou precies op moest letten, ondanks dat ik verschillende product research trainingen had gevolgd.


De workflow van Johnny Ma heeft me echt verder geholpen. Echt de beste training over product research tot nu toe.  Ik raad je zijn training van harte aan. Het helpt je echt verder in je bol avontuur en Johnny is heel transparant.
Jer Plan
Zeldzame product research training! Duidelijk en onderbouwt proces. Het geeft de complete leidraad van research verloop weer. Het proces is gebouwd om aan te kunnen passen op je eigen bedrijfs normen, een echte must!
Juul Lennaerts
Ik ben oprecht heel erg dankbaar voor je presentatie over het product researchen. Door jouw techniek doe ik mijn research nu heel anders en accurater! Data liegt nooit
Matthew Wong

Ik vond de market research erg lastig, ik verdwaalde in het bol.com platform tussen alle miljoenen producten.

Dankzij jou training, waarin je vertelde wat jou “work flow” is en hierbij tips and tricks gegeven hebt, weet ik mijzelf een weg te banen door de market research, en vind ik het echt leuk om te doen!

Regina de Wal
arrow_drop_up arrow_drop_down