arrow_drop_up arrow_drop_down

Omring jezelf met experts en winnaars

  • Kijkje in de keuken van experts d.m.v. wekelijkse LIVE trainingen
  • Begeleiding en sparren met experts om je bedrijf NOG sneller te groeien
  • Exclusieve community voor winners
  • Vast bedrag per maand
Abonneer nu!
"If you are the smartest person in the room, then you are in the wrong room"

EcomShark helpt JOU groeien!

Mijn naam is Johnny Ma en net als jij ben ik aan het ecommerce avontuur begonnen. Keiharde groei maakte ik het begin mee en schaalde door naar 50k p/m omzet, echter niet dankzij de doorsnee gratis informatie dat je hier en daar vind, want vaak zijn deze (online) bronnen out-of-date of niet relevant, waardoor je veel tijd kwijt bent om de essentie eruit te halen.


Daarnaast geloof ik dat je succes afhankelijk is van de mensen om je heen. Als je succes wilt behalen, dan omring je jezelf met succesvolle mensen. Een van deze manieren is jezelf omringen met experts in de vorm van coaching. Echter is het vinden van goeie coaches erg lastig en al snel betaal je 100-500 euro per uur wat uiteindelijk een flinke rib uit je lijf kost. Dit kan beter dacht ik....


DAAROM is EcomShark tot leven gebracht! Een exclusieve community platform waar JIJ omringt wordt door experts die wekelijks LIVE trainingen geven met up-to-date en relevante informatie. Je krijgt een kijkje in de keuken van deze succesvolle experts en je krijgt de mogelijkheid om samen te sparren, zodat jouw bedrijf NOG sneller kan groeien. Bekijk op je gemak de replays terug in de exclusieve community, stel vragen en omring jezelf met WINNAARS!


EcomShark is HET platform om JOUW ecommerce bedrijf next level te brengen!

Van wie krijg JIJ advies?

Johnny

Met 8 jaar ondernemerschap 5 miljoen omzet gegenereerd en een omzetdoel van 1 miljoen uit ecommerce in 2020.


Platformen: Bol & Amazon

Expertise: Business & Marketing

Tayo

Met een internationaal team outsourcet hij bijna alle facetten van zijn   ecommerce miljoenenbedrijf en groeit hij keihard verder.


Platformen: Bol & Amazon

Expertise: Automatiseren

Ruben
Met een team van 8 man heeft hij met perfecte branding zijn product op de markt gezet die nu de B2B markt aan het veroveren is.


Platformen: Bol & Shopify

Expertise: Mindset & Branding

Tonie
Meester der cijfers om jou te behoeden van fiscale rampen en tips om het belastingspelletje correct te spelen.


Expertise: Accounting & Boekhouding

Jorn

10k omzet op 1 dag? In het begin moeilijk voor te stellen, maar dankzij de juiste product research en branding is dit ook voor jou mogelijk om te halen.


Platformen: Bol

Expertise: Product Research & Branding

Cedric

Vanaf 2016 bezig met verkopen op Amazon en tegenwoordig ook actief op Bol en POD. Naast zijn trainingen hier kan je hem vinden op Youtube.


Platformen: Amazon & Bol

Expertise: POD, Amazon PPC

Justin

Met een collectief aan Bol winkels runt hij zijn miljoenenbedrijf samen met zijn vrouw. Vanaf 2014 is hij al bezig in het online wereldje.


Platformen: Bol

Expertise: Traffic & Viral Marketing

Ted

200% stijging van sales na het toepassen van zijn listing optimalisatie tips. Hij heeft al tientallen ondernemers hierbij geholpen.


Platformen: Bol

Expertise: Listing Optimalisatie

(soon)

(soon)

Wat zeggen onze leden?

De sessies zijn informatief en je kan de tips direct toepassen. De eerste training was al superchill en heeft me al duizenden euro's per jaar bespaard op aftrekposten.
Artur
Door de begeleiding van de experts bij Ecomshark behoed ik me ervan om dezelfde fouten te maken die zij ook hebben gemaakt. Dit zorgt ervoor dat ik op het juiste pad blijf en niet afdwaal.
Francois
Ik heb veel aan de trainingen en krijg het gevoel dat ik een stapje voor ben op de concurrentie. Het is een investering, maar geeft veel meer waarde terug dan dat het kost.
Jeydea

Hoe profiteer JIJ van EcomShark?

Tijdbesparing

Jij krijgt zonder tijd en moeite de belangrijkste informatie voorgeschoteld

Relevante Info

Jij geniet uitsluitend van mega relevantie info voor je ecommerce bedrijf.

Nieuwste Ontwikkelingen

Pas de nieuwste trends toe in je bedrijf en wees een stap voor op de markt

Tips, Tricks & Tactics

Streef je concurrentie voorbij met onmisbare tips van experts

Experts Met Trackrecord

Ontvang advies van experts die 50k+ p/m doen en/of excelleren in een bepaald vakgebied

Live Training en Q&A

Spar met onze experts tijdens de LIVE sessies om jouw problemen te tackelen

Replay

Bekijk alle trainingen terug op je eigen gemak in onze exclusieve community

Exclusieve Community

Omring jezelf met winnaars en krijg toegang tot onze exclusieve community (niet op FB)

Hulp van Experts

Jouw vragen worden door experts beantwoord in de community

Vaste Prijs Per Maand

Geen verborgen kosten en groei je bedrijf voor een vast bedrag per maand

1-op-1 Chatmodule

Breid optioneel uit met onbeperkt 1-op-1 chatmodule

1-op-1 Coaching

Plan optioneel een 1-op-1 met een expert, nadat de trainingen jou bevallen

JOUW voordelen samengevat

Onbeperkt LIVE trainingen en sparring sessies

BESPAAR jouw waardevolle tijd en laat onze experts alle nuttige informatie voor je verzamelen en deze presenteren tijdens wekelijkse LIVE training sessies. Brainstorm en spar met onze experts, waardoor je blijft ontwikkelen op ecommerce gebied. Ontvang GEHEIME tips, tricks en hacks waardoor je een MEGA voorsprong krijgt t.o.v. de concurrentie. 

Winner Community

Krijg toegang tot het besloten EcomShark platform (niet op FB) waar je de replays kan terugvindt en waar onze experts al jouw vragen beantwoorden. Daarnaast omring je jezelf met winnaars die je door dik en dun ondersteunen om samen verder te groeien.

1-op-1 Coaching

Meer hulp nodig of gevoelige bedrijfsinformatie bespreken? Na het volgen van de trainingen krijg je een goed gevoel welke expert jou het beste verder kan helpen. Plan vervolgens een 1-op-1 sessie in met deze expert. Dit staat los van het abonnement.

Daarnaast introduceren we binnenkort een onbeperkt 1-op-1 coaching model, waarbij je via de chatmodule op het platform in contact gebracht wordt met een van onze experts. Ontvang een maand lang onbeperkt hulp voor een vast bedrag.

Betaalbare vaste prijs per maand

Betaalbaar? Het abonnement is toch hartstikke DUUR? Wellicht gaat dit door je hoofd, maar dan vergelijk je het met een uitgave, zoals Netflix of je sportabonnement. Een abonnement op Ecomshark echter is geen uitgave, maar een investering dat je het veelvoudige per maand gaat opleveren. Pas de kennis van de trainingen toe en laat ons je begeleiden, zodat jouw business echt hard gaat groeien.

Ecomshark verdient zichzelf makkelijk terug.

JIJ hebt nu 3 opties:

1. Geen actie ondernemen

Je ecommerce business gaat gewoon top, je beheerst alle kennis en je wordt al omringt door winnaars. Perfect! Bedankt voor het lezen en succes :)

2. Je zoekt het zelf uit

Prima keuze, echter wij hebben ENORM veel geleerd van onze fouten. Zou je niet tijd en geld willen besparen om zoveel mogelijk van deze fouten te vermijden?

3. Laat ons je helpen

Leer van onze fouten en krijg een MEGA voorsprong op je concurrentie door jezelf te omringen met onze experts en andere winners binnen onze community.

Interesse gekregen?

Dit is een aantal onderwerpen van de LIVE trainingen

  • Meer reviews = meer sales: 5 Manieren om meer reviews te vergaren
  • Minder belasting betalen & welke kosten kan je op de zaak declareren?
  • Hoe vind je de juiste influencers voor 50% hogere conversie van je Bol listing?
  • Domineer B2C en B2B door de juiste branding strategie
  • Facebook ads en Bol, hoe doe je dat op de juiste manier?
  • Hoe manage je een team van Internationale VA's voor je Bol business?
€ 97,- p/m
€ 47,- p/m

EcomShark Live

Ben jij klaar om jezelf te omringen met winnaars en experts met wie je samen next level groeit? Abonneer nu direct en krijg toegang tot onze exclusieve community en LIVE training en sparring sessies met onze experts.


Voor de prijs van niet eens een halve coaching sessie per maand, krijg je onbeperkt veel waarde waardoor je bedrijf keihard gaat groeien, maar mocht je er uiteindelijk toch geen baat bij hebben, dan keren we je het bedrag netjes terug.


10 dagen voor 10 euro

Ik snap heel goed dat je eerst wilt kijken wat we allemaal aanbieden en vandaar dat je de eerste 10 dagen maar 10 euro hoeft te betalen. Mocht je daarna alsnog willen stoppen, no problemo. Je mag opzeggen wanneer je wilt en niet goed = geld terug!


De eerste 100 leden genieten levenslang van een gereduceerde prijs van 47,- per maand. Om de kwaliteit binnen de community te waarborgen, gaat daarna de prijs omhoog naar 97,- per maand. We zitten momenteel op zo'n 80 leden.


Grijp direct deze kans en abonneer nu!