Listingcheck

Laat de klanten maar binnenstromen met jouw super geoptimaliseerde listing! Ik ga jouw listing checken en geef je tips hoe je deze kan verbeteren. Vervolgens kan je deze zelf aanpassen of ons team kan je hierbij helpen.

Tijdens mijn 8 jaar ondernemerschap heb ik een drive gevonden om goede producten en diensten neer te zetten, maar ook om deze zo aantrekkelijk mogelijk op de markt te plaatsen. 


Bij Bol doe je eigenlijk exact hetzelfde. Jouw listing moet er gewoon aantrekkelijk uitzien, maar daarnaast moet je ook alle mogelijke functies benutten die het platform jou aanbiedt. Om dit volledig onder de knie te krijgen, omring ik mezelf met experts op het gebied van listingoptimalisatie, maar daarnaast heb ik ook nauw samengewerkt met een accountmanager van Bol, waardoor ik achter 'geheime' snufjes ben gekomen om je listing NOG meer op te laten vallen.


De ervaringen die ik heb opgedaan, ga ik jou aanbieden in de vorm van deze dienst.

Johnny Ma
€ 75,-

Listingcheck

Ik check jouw listing en geef je tips en tricks d.m.v. een korte video. Dit wordt privé naar jou toegestuurd en wordt niet online gezet. Niemand behalve jij ziet de resultaten.
arrow_drop_up arrow_drop_down